Boeddhisme

Op de woensdagavond is er een studie-/meditatiegroep op basis van het Tibetaans Boeddhisme. Deze avond wordt begeleid door ervaren studenten aangesloten bij Jewel Heart Nederland. Jewel Heart is een internationale organisatie door de Dalai Lama erkend.

Op deze avond wordt er gestart met een meditatie. De studie bestaat uit het bestuderen van  transcripten. Onderwerpen die zoal aan bod komen zijn: de continuïteit van de geest, waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe, de 4 edele waarheden, het begrip karma, de kostbaarheid van ons menselijk leven, mededogen en wijsheid etc. De avond wordt weer afgesloten met een korte meditatie.
In hoeverre helpen deze onderwerpen ons ten positieve voor ons denken en handelen?

Begeleider voor deze avond: Hans Op den Buijsch
Tijd: woensdag van 20.00-22.00 uur
Locatie: Zouavenlaan 8 5037 MV Tilburg

Het is niet mogelijk om zomaar in te stappen in bovenstaande groep. Mocht u interesse hebben dan kunt u bellen naar het telefoonnummer: 013-5435181 of mailen naar het yogacentrum via het contactformulier om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor eventueel andere groepen.

Voor meer informatie zie www.jewelheart.nl onder Boeddhisme en Cursussen & groepen.

ontmoeting_met_dalai_lama
monk

Yogacentrum Oost-West
Hatha yogaEnergietherapieBewegingstherapieMeditatie, Boeddhisme.

Persoonlijke begeleiding en correcties doordat er gewerkt wordt in groepen van maximaal 12. Prima parkeer gelegenheid. We zitten dicht bij het centrum van Tilburg in de wijk Zorgvlied.